Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelikhan ilçesinde TOKİ konutları kurayla hak sahiplerini buldu

        (Fotoğraflı)

        Kemal Altın

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Çelikhan Kaymakamlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında imzalanan Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa edilerek yapımı tamamlanan 100 adet konut kura çekimi ile hak sahiplerini buldu.

        Çelikhan Kaymakamlığı ve TOKİ işbirliğiyle Çelikhan ilçesinde alt kesim grubuna yönelik yapılan 252 adet konut, cami, okul ve her türlü sosyal donatı düşünülerek inşa edildi.

        Çelikhan Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Adem Kaya, Çelikhan Kaymakam Vekili Can Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kura çekiminin açılış konuşmasını yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, konutların hak sahiplerine ve Çelikhan ilçesine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Çelikhan Kaymakam Vekili Can Aksoy ise konuşmasında, "TOKİ tüm Türkiye'de okullar, konutlar ve yuvalar yaparak, gönüllerde taht kurmuş bir kurumumuzdur. Son 15 yılda Anadolu'nun her tarafından TOKİ'nin yatırım ve çalışmalarını görüyoruz. Çelikhan ilçemize bu konutları kazandıran TOKİ'ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Hak sahiplerine kurayla dağıtılacak olan 100 adet konutun Çelikhan İlçesine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Çelikhan'a gelirken kendimi çocukluğumun geçtiği bin 300 rakımlı memleketimde hissediyorum. Çelikhan ilçemizdeki vatan ve bayrak sevgisi, devlete bağlı olan sadakatiniz ve Çelikhan'daki birlik ve beraberlik duygusu bir çekim alanı oluşturuyor ve bizleri sizlere daha fazla yaklaştırıyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah Çelikhan ilçemiz layık olduğu hizmeti en kısa zamanda alacaktır. Çelikhan, Adıyaman arasındaki yolu daha iyi şartlara getirmek için bir yol projemiz bulunmakta ve bu konuda çalışmalar seri bir şekilde devam etmektedir. Çift gidiş ve dönüş şeklinde yapılması planlanan bu yolun hizmete sunulmasıyla birlikte Adıyaman Çelikhan arası ciddi bir şekilde kısalacak ve Çelikhan ilçemiz çok daha hızlı bir gelişme kaydedecektir. TOKİ, Türkiye'nin dört bir tarafında bugüne kadar Sosyal Konut Projesi kapsamında ihtiyaç olan yerlere on binlerce konut yaptı. TOKİ çok ciddi bir konut ihtiyacı olan ülkemizde konut ihtiyacını uygun şartlarla sahiplerine teslim etmektedir. Çelikhan ilçemize de TOKİ tarafından 252 adet konut yapılarak bunların 100 tanesini bugün hak sahiplerine kurayla teslimini yapacağız. Konutların Çelikhanlı vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Protokol konuşmalarının ardından TOKİ tarafından Çelikhan ilçesine yapılan 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 252 konuttan 100 adet konut noter huzurunda yapılan kura çekimiyle hak sahiplerini buldu.

        (KA_SD-Y)

        14.02.2018 17:43:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa