Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Polis Kayan'ın vasiyeti yerine getirildi

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Tut ilçesinde Şehit Polis Memuru Mahmut Kayan'ın vasiyeti ilçe Emniyet Amirliği tarafından yerine getirildi.

        2012 Yılında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Mahmut Kayan'ın şehit olursam mezarımın yanına ceviz ağacı dikin vaziyeti yerine getirilerek ceviz ağacı dikildi. Şehit Polis Memuru Kayan'ın mezarı yanına şehit ailesiyle birlikte ceviz diken Tut İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları aynı zamanda mezarlığın bakımını da yaptı.

        Önce ceviz diken daha sonra ise mezarlığın bakımını yapan polis memurları, her zaman şehit ve gazi aileleriyle bir arada olduklarını ellerinden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

        (KA-SD-Y)

        14.02.2018 17:40:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa