Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VASKİ'den atlı hizmet

        - İş makinelerinin çıkamadığı yerlere VASKİ ekibi at sırtında giderek arızayı gideriyor

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri, iş makinelerinin çıkamadığı yerlere at sırtında giderek arızayı gideriyor.

        VASKİ ekibi, tüm yerleşim yerlerinde zor şartlarda bile hizmetin aksamaması için yoğun gayret gösteriyor. Bazen karlı tepeleri yaya giderek arızayı gideren ekipler, bazen de iş makinelerinin bile çıkamadığı yerlere at sırtında giderek hizmet götürmeye çalışıyor. Saray ilçesi Bakışık Mahallesi Güzeldere mezrasında günlerdir yaşanan su sorununun giderilmesi için harekete geçen ekipler, depoya araçla ulaşamayınca atla gitmeye karar verdiler. Arızasının giderilmesinden sonra depoya suyun gidip gitmediğinin kontrol edilmesi için ekipler yola çıktı. Ancak ağır kış şartları araçların depoya gitmesini engelledi. Bunun üzerine başka tedbirler arayan ekipler, depoya atla gitmeye karar verdi. At sırtında depoya giden görevli, suyun depoya ulaştığını kontrol ederek, tekrar köye su verilmesini sağladı.

        Mahalle Muhtarı Mehmet Yakan, VASKİ'nin yaptığı çalışma ile susuzluktan kurtulduklarını belirterek, "Ekipler büyük zorluklarla sondaj arızasını gidermek için depoya ulaşmaya çalıştılar. Araçlarla gidemeyince atla gittiler. Bu fedakarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        14.02.2018 15:02:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa