Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kandıra'ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'da yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışma başlattı.

        Karadeniz sahilleriyle Kocaeli'nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra Büyükşehir'in yatırımlarıyla her geçen gün gelişmesini sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kandıra'da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atıyor. İlçeye yapılacak olan Yarı olimpik yüzme havuzu yeni yüzücülerin, yeni şampiyonların yetişeceği bir tesis olacak. Projelendirilen yarı olimpik yüzme havuzu Kandıra şehir merkezindeki Çarşı Mahallesi'nde inşa edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme havuzunun yapımı için 26 Şubat Pazartesi günü ihale düzenleyecek.

        Toplam 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip olacak ola yarı olimpik yüzme havuzu, bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Yapının zemin katında giriş fuayesi, 12,50x25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3x10 metre çocuk havuzu yer alacak. Yapılacak olan kapalı yüzme havuzunun birinci katında ise spor salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alacak. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak.

        (MK-İÇ)

        14.02.2018 13:30:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa