Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toçoğlu: "Tüm enerjimiz Sakarya için"

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret etti.

        Buluşmada Çimse-İş Başkanı Zekeriya Nazlım, Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan yer aldı. Başkan Toçoğlu, şehirde devam eden çalışmalarla ilgili Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'a bilgiler verdi. Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, "Bugün Ankara'da Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay'ı ziyaret ettik. Ergün Atalay, şehrimizin değerli isimlerinden biri. Ankara'da uzun yıllardır başarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Hamdolsun Sakarya birlikteliğiyle örnek bir şehir olarak göze çarpıyor. Bizim tek derdimiz Sakarya. Birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Enerjimizi Sakarya için harcayacak, şehrimizi geleceğe hazırlayacağız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızı ağırladık. Tüm hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum. Her zaman Sakarya'nın ve Sakaryalı kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

        (RŞ-İÇ)

        13.02.2018 18:11:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa