Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çatak'ta 'ikinci dönem zümre toplantısı' yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) - Van'ın Çatak ilçesinde, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Genişletilmiş Zümre Öğretmenler Toplantısı yapıldı.

        Çatak Yatılı Bölge Okulu ve Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, gündem maddelerine geçildi. Birinci dönemin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra ikinci dönemde yapılması planlanan çalışmaların anlatılmasının ardından bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, öğretmenlerin plan hazırlamak için internetten yararlanırken kendi bölgesel özelliklerinden faydalanmalarının önem arz ettiğini söyledi. Taş, "Okullarda okuma yazma bilmeyen öğrenciler için ek zaman ayırarak en kısa sürede okuma yazmaya geçirilmesi gerekmektedir. Ayrıca sürekli devamsız öğrencilerin okula kazandırılması amacıyla ev ziyaretleri yapılarak, ailelerin ikna edilmesi, en ücra mahallerimizde dahi okuma yazma seferberliği yapılması gerekmektedir" dedi.

        Öğretmenlerin de görüşlerinin alındığı toplantının ardından zümre öğretmenleri, belirlenen sınıflara geçerek konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        (MSA-Y)

        13.02.2018 14:20:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa