Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova emin adımlarla 3. Lig'e ilerliyor

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta liderliğini sürdüren Altınova Belediyespor, 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

        Şu ana kadar 16 oynayan Sarı Yeşilliler 13 galibiyet alırken, 9 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. "Hedefimize adım adım yürüyoruz" diyen Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, "Biz her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Amacımız bu yıl 3. Lig'e çıkabilmek. Bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yolda bize destek olan camiamıza teşekkür ederiz" dedi.

        "Kenetlendik"

        Maç eksiğine rağmen 4 puan farkla liderliği sürdürdüklerini hatırlatan Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok, "Camia olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. Belediyemizle, kulübümüzle, takımımızla, taraftarımızla, ilçe halkımızla el ele vererek 3. Lig yolunda emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah bu sezon BAL'da şampiyonluğu elde ederek kentimizi 3. Lig'de temsil edeceğiz" diye konuştu.

        (EB-MŞ)

        13.02.2018 13:54:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa