Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Babaeski'de kış dönemi çiftçi eğitim çalışmaları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün tarım ve hayvancılığı geliştirmek için başlattığı 'Kış Dönemi Eğitim Çalışmaları' Babaeski ilçesinde tamamlandı.

        Her yıl düzenlenen 'Kış Dönemi Eğitim Çalışmaları' Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Sofuhalil, Karahalil, Hazinedar, Kadıköy, Nadırlı, Osmaniye, Karamesutlu ve Müsellim köylerinde gerçekleşti. Eğitim programında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın önem verdiği konular arasındaki buzağı ölümleri, tarım sigortası, kenevirle mücadele, tarımsal destekler, buğdayda entegre mücadele ve bireysel sulama desteklemeleri hakkında üreticiler bilgilendirildi.

        Düzenlenen eğitim toplantılarına 211 üretici katıldı. Üreticilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen projeler, tarımsal desteklemeler ve Babaeski Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verildi.

        Yapılan toplantılarda üreticilerin soruları cevaplandırılarak, yürütülen projeler hakkında görüşleri alındı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2018 yılında hayvan hastalıklarıyla mücadele ve buzağı ölüm oranlarını düşürme çalışmaları hakkında üreticiler bilgilendirildi. Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün hazırladığı broşür, afiş ve takvimler üreticilere dağıtıldı.

        (İSM-MEF-Y)

        13.02.2018 12:33:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa