Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lice Belediyesi, 1 yılda borçlanmadan 12 buçuk milyonluk yatırım yaptı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Geçtiğimiz yıl kayyum atanan Diyarbakır Lice İlçe Belediyesi, bu süre zarfından borçlanmadan ilçeye 12 milyon 500 bin liralık yatırım gerçekleştirdi.

        Lice Belediyesine kayyum olarak atanan Sinan Başak, son bir yıl içinde yaptığı çalışmalarla göz doldurdu. Yol yapımı ve altyapı çalışmaları, kilitli parke taşı, kaldırım çalışmaları, park yapımı, okul onarımı, çöp konteynerleri mezarlık düzenlemesi ve spor salonu yapımlarına toplam 12 milyon 500 bin lira harcayan belediye, bu harcamalar nedeni ile borçlanma yoluna da gitmedi.

        Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Başak, kaynakların vatandaşa aktarıldığını belirterek, "Göreve geldiğimiz bir yıl içerisinde 12 milyon 500 bin liralık yatırım gerçekleştirdik ve bu yatırımlar nedeni ile belediyemizi borçlandırmadık. Vatandaşlarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        (YRT-MP-Y)

        12.02.2018 16:27:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa