Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Alibeyoğlu, muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Özen Alibeyoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla makamında bir araya geldi. Şimdiye kadar ilçede yapılan belediye çalışmalarını mahalle muhtarlarına anlatan Kaymakam Alibeyoğlu, "Belediye olarak sahada çalışıyoruz. Bizim eksiklerimiz varsa bize anlatmanızı istiyoruz. Sizin görüşleriniz bizim için önemlidir" dedi.

        Mahallelerin eksikleri ile ilgili muhtarlardan bilgi alan ve isteklerini dinleyen Kaymakam Alibeyoğlu, eksiklerin hızlı bir şekilde giderilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda ve her zaman görüştüklerini ifade eden Kaymakam Alibeyoğlu, "Yoğun bir programım olmadığı müddetçe siz değerli muhtarlarımıza kapımız her zaman açık. Mesul olduğunuz mahallerinizin sorunlarını halletmek için ben ve mesai arkadaşlarım her zaman yoğun bir mesai sarf ediyoruz. Sizler vasıtasıyla az çok hangi mahallenin ne sorunu var bunlara vakıf olduk. Tabi işin doğası gereği ihtiyaçlar sonsuz, imkanlar kısıtlı. Biz elimizdeki imkanları vatandaşlarımıza sunmak için gayret sarf ediyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Sizlerden gelen görüş ve önerileri yerine getirmek biz idarecilerin asli görevidir" diye konuştu.

        Özellikle imar yolları hakkında muhtarlardan büyük destek beklediğinin altını çizen Kaymakam Alibeyoğlu, "İlçede yapılan belediye çalışmalarımız ortadadır. Mahalle sakinlerimize daha hızlı ve etkin hizmet yapabilmemiz konusunda yardımcı olmanızı istiyorum. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları mahalle sakinlerine anlatın. Bu ilçede biz yaşıyorsak, devletimizin bu imkanlarını vatandaşımız için kullanacağız. Vatandaşımız rahat bir şekilde yaşamlarına devam etmesi için belediye olarak elimizden gelen bütün çabayı hep beraber sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

        (GO-MSA-Y)

        12.02.2018 16:22:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa