Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altun, Hayvan Pazarı'nda

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Seçildiği günden itibaren yaptığı ve hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Başkan Altun, Hayvan Pazarı'nda vatandaşlar bir araya geldi.

        Kars'ın Selim İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, her sabah mesaiye başlamadan önce esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Coşkun Altun'un bugünkü durağı Hayvan Pazarı oldu. Altun, geldiği hayvan pazarında üreticilerle sohbet etti. Hayvancılığı konuştu.

        Vatandaşların alış-verişlerinde de aracı olan Başkan Coşkun Altun, hayvancılığın Selim ve Kars'ın en büyük geçim kaynaklarından birisi olduğunu söyledi.

        Üreticilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Altun, "Üretici arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Yeni açacağımız kapalı Hayvan Borsamız hakkında bilgiler verdik. Hedefimiz Selim'i gölgenin en iyi yapmak, bunun için çalışıyoruz" dedi.

        Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, belediye geçmeden önce yine tek tek esnafı dolaşarak hayırlı işler dileklerinde bulundu. Altun, daha sonra belediyeye geçti. Belediye Başkanı Coşkun Altun'un vatandaşlar iç içe olması dikkat çekiyor.

        (IÇ-Y)

        12.02.2018 14:14:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa