Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SASKİ'den yeni yıla 240 milyonluk başlangıç

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Meclisi 12 Şubat Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda; SASKİ'nin yeni dönem için hazırladığı 240 milyonluk yatırım paketi meclis onayına sunulacak.

        Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek oturumda ilave 10 madde ile toplam 94 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları, komisyon raporları ve yeni projeleri görüşeceği toplantı saat 14.00'da başlayacak.Toplantıda; Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek'e kazandırılacak SAMEK Merkezi için arsa devir edilecek ve süreç resmen başlamış olacak. Yenikent'te yapılan kalıcı iş merkezleri arasında yer alan bir binanın Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na tahsisi için de Başkan Toçoğlu'na yetki verilecek.

        SASKİ'nin yeni dönem için hazırladığı 240 milyonluk yatırım paketi de meclis onayına sunulacak. O paket içerisinde yer alan projeler: Akçay Barajı için 50 Milyon, Su Kayıplarının Azaltılması Projesi 2. Bölge İnşaatı için 6 milyon, Muhtelif Mahallelerde Kısmi Yağmursuyu İnşaatı için 1 milyon, asfalt için 15 milyon, Serdivan Kısmi Kanalizasyon İnşaatı için 25 milyon, Yazlık Bölgesi ve Muhtelif Caddelerde Yağmursuyu İnşaatı için 10 milyon, Hendek Dikmen İçmesuyu Arıtma Tesis İnşaatı için 9 milyon, Dikmen Grubu Mahalleleri İçmesuyu İnşaatı için 7 milyon, Akyazı Kanalizasyon İnşaatı için 30 milyon, Uludere Grubu Mahalleleri İçmesuyu İnşaatı için 15 Milyon, Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi 2. Etabı için 30 Milyon, Sapanca İçmesuyu İsale Hattı için 750 bin TL, Karasu-Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi İnşaatı için 17 Milyon, Kocaali AAT ve Kanalizasyon Yapımı için 4 Milyon, Taraklı ve Geyve Muhtelif Mahalleler İçmesuyu İnşaatı için 20 Milyon.

        (BCT-İÇ)

        11.02.2018 16:11:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa