Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma huzur denetimlerine ara vermeden devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği yol uygulamasında çok sayıda suçtan sabıkaları olan iki şüpheli ruhsatsız silahlarla yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre; Kuyucak ilçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuyucak ilçesi MYO önünde jandarma - polis müşterek yol kontrol noktasında durdurulan araç içerisinde bulunan S.E. ve B.S'nni kimlik sorguları yapıldı. Yapılan GBT sorgusunda S.E'nin fuhşa teşvik etmek ve yaptırmak dahil 5 ayrı suçtan; şüpheli B.S'nin ise suç işlemek amacıyla örgüt kurma, resmi belgede sahtecilik dahil 13 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi.

        Şüphelilerin üzerlerinden 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait 43 adet fişek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Adli makamların talimatı ile suç eşyalarına el konulurken; şüpheliler ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

        (MB-Y)

        11.02.2018 08:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa