Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt AK Parti Kadın Kolları kongresi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz - Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - AK Parti Siirt 5. Olağan Kadın Kolları kongresi Türgev Konferans Salonu yapıldı.

        Kongreye, Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Canan Kalsın, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Şaziye Gündüz, Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti MKYK üyesi Ethem Sancak, İl Başkanı Özgür Fuat Çalapkulu, il ve ilçe kadın ve gençlik örgütü üyeleri katıldı. Kongre başlamadan kadınlar davul eşliğinde salonda halaya durdu. Divan teşekkülünün oluşmasıyla başlayan kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın mesajları okundu. Siirt Kadın kollarının yaptığı çalışmalar slayttan izletildi.

        Düzenlenen etkinlikte konuşan Genel Merkez Kadın Kolları Hukuk İşleri Başkanı Kalsın, Siirt'in Türkiye için çok önemli bir kent olduğunu, okuduğu bir şiir yüzünden hapse atılan Erdoğan'a milletvekilliği yolunu açarak yiğidi düştüğü yerden kaldırdığını söyledi. Kalsın, 2019 seçimlerinde de aynı dirayeti göstererek büyük bir oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başkan seçeceklerini aktardı.

        Siirt Milletvekili Yasin Aktay da geçmiş dönemlerde kadına hiçbir hak tanınmadığını hatta kadının hangi kıyafeti giyeceğine iş başındaki erkeğin karar verildiğini söyledi. Atay, AK Partiyle kadına haklarının verildiğini aktardı. Tek liste ile gidilen kongreye Nurten Temiz yeniden başkan seçildi.

        (MND-MP-Y)

        10.02.2018 15:01:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa