Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç Belediyespor, yaşanan olaylar için rakibinden özür diledi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - Araç Belediyespor, sahasında oynana karşılaşma sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Cide Belediyespor'dan özür diledi.

        Kastamonu 1. Amatör Küme'de mücadele eden Araç Belediyespor ile Cide Belediyespor arasında geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ardından olaylar çıkmış, çıkan olaylar nedeniyle Araç Belediyespor'un Teknik Direktörü ve 6 futbolcusu Futbol İl Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Yargıya taşınan olayın ardından Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve Cide Belediyespor Başkanı Erol Çelebi, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığında bir araya geldi.

        "Başkan Ayanoğlu, yaşananlar için özür diledi"

        Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, karşılaşmada istenmeyen olayların yaşandığını belirterek, "Cide takımımızla gerçekleştirdiğimiz maçta maalesef istenmeyen olaylar meydana geldi. Maç sonu çıkan olaylarda herkes gergindi. Bende maç sonu olaylar nedeniyle sahaya indim ve o gerginlikte istemeden de olsa olayların içerisinde buldum kendimi. Eğer o gerginlikte istemeden-bilmeden de olsa rakip oyuncularımıza zarar vermiş olabilirim. Ben başta Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Cide Belediyespor Başkanı Erol Çelebi olmak üzere tüm Cide Belediyespor camiasından özür diliyorum. Spor dostluk, barış ve kardeşliktir" dedi.

        Cide Belediyespor Başkanı Çelebi, teşekkür etti

        Cide Belediyespor Başkanı Erol Çelebi, yaşanan gergin maç sonrası bir araya geldiği Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu'na teşekkür etti. Çelebi, "Yaşanan olaylar neticesinde maalesef böyle bir duruma geldik. Gönül isterdi ki burada daha yararlı işler için buluşmuş olsaydık. Ama yaşananlardan sonra Araç Belediye Başkanımızın açıklamaları ve özrü için kendisine teşekkür ederim. Biz aynı şehrin evlatlarıyız, bundan sonraki süreçte olması gerektiği gibi Araç ile Cide kardeştir. Bu durum inşallah tüm takımlarımızın diğer maçları içinde örnek teşkil eder" diye konuştu.

        AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü de, birlik ve beraberlik örneği gösteren her iki başkana da teşekkür ederek, bundan sonraki gerçekleşecek olan tüm Araç ve Cide arasındaki maçlara AK Parti İl Yönetimi olarak bizzat kendilerinin de katılacaklarının sözünü verdi.

        Görüşmenin sonunda her iki başkanda birbirine sarılarak başarı dileklerinde bulundular.

        (Vİ-GY-Y)

        09.02.2018 18:21:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa