Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Şentürk, Mucur ilçesinde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

        İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen muhtarlar toplantısına İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Ekemen, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vasfi Seyhan, ilçe yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

        Toplantıda konuşan Vali Necati Şentürk, muhtaraların vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Şentürk, "Muhtarlarımız köy ve mahallelerindeki sorunları ve muhtaç vatandaşlarımızı bize bildirsinler. Yine yaşanan asayiş sorunları varsa bunları da burada değerlendirelim. Köylümüzün kalkınmasına ve gelir düzeyinin arttırılmasına yönelik fikirleri de burada görüşelim" dedi.

        İlçede yürütülen yatırımları da değerlendiren Vali Şentürk, "İlçemizde önemli bir hizmet olan doğalgazın açılışını yakın zaman önce gerçekleştirdik. Artık evlerimizde doğalgaz kullanılmaya başlandı. Eğitim ve sağlık konularında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Yeni okul binaları yapılırken Huzurevi hizmete sunuldu. Üniversite öğrencilerimiz için yeni yurtlar yapıldı ve faaliyetine devam ediyor. İnşallah kısa sürede yeni kaymakamlık ve adliye binasının yapımını da gerçekleştirileceğiz. TOKİ konutları için yer tahsisi yapılıyor. Ayrıca yeni bir hastane yapımı için proje çalışmaları sürüyor. Bunlar Mucur'umuzun aldığı önemli yatırımlar. İlçemizde ve köylerinde içme suyu sorunlarının neredeyse tamamı çözüldü. İl Özel İdaremiz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ile köylerimize güzel hizmetler götürülmektedir. Yamula Barajının aktif hale gelmesi ile birlikte nüfusun büyük çoğunluğunun geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan ilçemizde, sulanabilir tarım arazisi de artacaktır. Yapılan bu yatırımlarla amacımız ilçemizi daha güzel, daha yaşanabilir hale getirmektir" diye konuştu.

        İlçe Kaymakamı Kaya Çelik'in de ilçe hakkında genel bilgiler verdiği brifing ile devam eden toplantı sonunda muhtarların soruları yanıtlandı.

        (EÖ-SK)

        09.02.2018 15:37:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa