Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şarkışla'dan Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı destek

        (Fotoğraflı)

        Hüsnü Ferhat Köse

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Kızılcakışla Fatih Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla Fetih Suresi okuyup, Türk bayrağı dağıttı.

        Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere manevi destek sürüyor. Şarkışla ilçesinde Kızılcakışla Fatih Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla Fetih Suresi okuyup, Türk bayrağı dağıttı. Kızılcakışla köy sakinleri kadınlar ise Mehmetçik için çorap ve bere ördü. Yapılan etkinliği Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da katıldı.

        Okul Müdürü Yusuf Doğan askerlere destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek,"Etkinlikteki asıl amacımız yavrularımıza bayrak sevgisini aşılamaktır. Sembolik olarak öğrencilerden 25 kuruş para topladık. Belki yapılan bu bereler çoraplar askerlerimiz tarafından giyilmeyecek ancak biz burada Tekalifi Milliye ruhunu yaşatmış olacağız." dedi.

        (UY-Y)

        09.02.2018 13:17:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa