Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da öğrenci güvenliği tedbirleri görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde öğrencilerin güvenliği için alınan ve alınacak tedbirler kapsamında toplantı düzenlendi.

        Gölmarmara Kaymakamı Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe başkanlığında düzenlenen toplantıya, Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İlçe Jandarma Komutanı Ekrem Kara, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ali Aybars Özbilgin, müdür yardımcıları ve şube müdürleri, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanları, öğretmenler ve muhtarlar katıldı. Toplantıda daha önce alınan kararların ne şekilde uygulandığı ve yapılması gerekenler görüşüldü. Gölmarmara Kaymakamı Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, eksikliklerin değerlendirileceği ve 2017-2018 eğitim öğretim ikinci döneme tüm öğrencilerin daha güvenli bir ortamda başlamaları hususunda katılımcıların görüşlerini aldı. Kaymakam Karameşe, okullarda görülen en ufak olumsuzluğun güvenlik güçlerine bildirilmesini istedi. İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Işık, yaptığı sunumda taşımalı eğitim gören öğrenciler ile ilgili bilgi verdikten sonra taşıma yapan sürücülere yönelik seminer düzenlendiğini, okul müdürleri ve okul aile birliklerince taşıma yapan araçların periyodik olarak kontrol edildiğini söyledi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

        (AŞ-ÖND-Y)

        09.02.2018 12:40:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa