Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan 3 noktada 30 personelle operasyon

        - 30 personelle gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 10 bin lira ceza yazıldı

        (Fotoğraflı)

        Berna Kuş

        MUĞLA (İHA) - Yatağan Jandarma Komutanlığı, Bozüyük Mahallesi'nin üç noktasına yerleştirilen ekiplerle operasyon yaptı. 30 personelle gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 10 bin lira ceza yazıldı.

        Yatağan Jandarma Komutanlığı, suçun işlenmeden önlenmesi, kamu düzeni ve asayişin sağlanması, caydırıcılık algısı oluşturmak, jandarma görünürlüğü hissini oluşturmak suretiyle her yerde jandarma varlığını hissettirmek ve böylece suçları azaltmak, suç için elverişli fırsatların minimum seviyeye indirilmesi, suç kaynaklarının ve şüphelilerin tespiti, vatandaşların kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak, suç korkusunu azaltmak, yasaları uygulama kararlılığında olduğu, yasaların çiğnenmesine izin verilmeyeceği, çiğnenmesi halinde ise anında ve tereddütsüz bir şekilde bu suçu işleyeni tespit edip yakalayacağı izlenimini vermek amacıyla düzenlenen operasyon, vatandaşların da takdirini aldı.

        İlçedeki 4 karakolun ve 3 trafik ekibinin katılımıyla Bozüyük Mahallesi'ndeki 3 noktada asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi.

        Yaklaşık 2 saat süren operasyonda 30 personel, okul servis araçlarının kontrolü, okulların yakınındaki metruk binaların kontrolü, araç ve şahıs sorgusu, radar hız kontrolü ve motosiklet kontrolü yaptı.

        Operasyon sonucunda, 200 araç, 323 kişi kontrol edilirken, 35 sürücüye 10 bin 545 lira cezai işlem uygulandı.

        Öte yandan 1 kişinin yakalandığı operasyonda, 7 aracın trafikten men edildiği öğrenildi.

        (BK-MB-Y)

        09.02.2018 12:38:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa