Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köy halkı ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Babaeski'nin Pancarköy ve Sinanlı Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

        Vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için köy ziyaretlerine devam eden Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köyünü ziyaret etti. Köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görüp, sorunların anında giderilmeye çalışıldığı ziyaretlerde, Vali Orhan Çiftçi ilk olarak köy muhtarlarından köyleri hakkında bilgiler alarak, köy sakinleri ile sohbette bulundu.

        Vali Çiftçi, Pancarköy de Halk Eğitim Merkezi Dikiş ve El Sanatları Kurslarını da ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet etti. Daha sonra Vali Çiftçi, Pancarköy ve Sinanlı köyünde ikamet eden Şehit Yakınları ve Gazi ailelerini ziyaret etti.

        (EG-MEF-Y)

        07.02.2018 18:24:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa