Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Dağdelen: "Kanımızla canımızla hizmetinizdeyiz"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Kızılay Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulunan partililer hakkında açıklamada bulunan Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Biz kanımızla, canımızla bu toplumun hizmetindeyiz" dedi.

        AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı üyeleri düzenlenen bağış kampanyası ile Hüseyin Kâhya Parkı'nda bulunan Kızılay Kan Bağış Merkezine giderek kan bağışında bulundu. Partililer aynı zamanda şehirdeki kan bağışı düzeyine ve kan bağışlayarak ülkeye neler kazandırdıklarına dair bilgiler edindiler.

        Düzenledikleri bağış kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Kırıkkale'deki kan stoklarının hiçbir zaman eksilmesini istemeyiz. Acil ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, yurttaşlarımıza buradan kan tedariki sağlanmakta, sağ olsun burada doktorumuz bizimle ilgilendi. Partili arkadaşlarımızda önemli bir miktarda kan bağışında bulundular. Biz sadece şunu ifade etmek istiyoruz, kanımızla, canımızla toplumun hizmetindeyiz ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Kan vermekten kimse korkmasın, kan vermek çok sağlıklı bir şey, vücut hücrelerinin yenilenmesi açısından, insanın kendisini iyi hissetmesi açısından önemli. Bunun yanı sıra ihtiyaç halinde kanın bulunmaması çok zor bir şey, hasta yakını açısını yakını açısından çok zor. Kızılay kan bankasında kanın bulunması, bu gibi durumlar için çok büyük bir nimet" dedi.

        (MT-SLH-Y)

        07.02.2018 17:51:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa