Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Duygulandıran sevgi çiçeği

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye çalışanları Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na sevgi çiçeği verdi.

        Belediye personeline yönelik yaptığı istişare toplantısında çalışanlarının üzerinde "Başkanımız seni çok seviyoruz" notu yazılı çiçek verilen Başkan Sarıcaoğlu, duygu dolu anlar yaşadı.

        Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, belediye personeli ile genel istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında Belediye toplantı salonunda bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilen çalışma hizmetlerin genel bir değerlendirmesini yaptığı sırada çalışanlarının kendisine sürpriz bir şekilde verdiği çiçek karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

        "2017 başarılı geçti"

        Tüm personelinden son derece memnun olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Tüm personelim benim için çok kıymetli. Geçen yıl gerçekten olağanüstü bir performans ile ciddi işler çıkardınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız. Şunu biliniz ki burada çalışan tüm personelimiz bizim kardeşimiz. İşini düzgün yapan evine helalinden ekmek götürmek isteyen herkesin arkasında varım. Yeter ki işinizi doğru yapın. Vatandaşın sesine, isteğine kulak tıkamayın yanınıza gelen herkesin güler yüzle sizden ayrılmasını sağlayın" diye konuştu

        "Hepinize hayırlı olsun"

        Konuşmasında taşeronlarla ile ilgili çıkan yasal düzenleme hakkında da bilgi veren Başkan Sarıcaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın taşeron kardeşlerimiz için çıkarmış olduğu yasal düzenleme ile birçoğunuz kadrolu belediye işçisi olarak çalışacaksınız. Bu düzenleme ile tüm sosyal haklardan faydalanacak yarınım ne olacak korkusu içerisinde artık olmayacaksınız. Tüm taşeron kardeşlerimizi tebrik ediyor kadroya geçecek kardeşlerimize de hayırlı olmasını diliyorum. Belediye personellerimizin yapmış olduğu sürprize ve ayrıca belediye hizmetlerinde büyük özveride bulunarak çalışan tüm kıymetli şantiye ve daire personelime teşekkür ediyorum. "

        (SAM-SLH-Y)

        07.02.2018 15:54:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa