Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akseki'nin eksikleri tamamlanıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki'nin altyapı, yol çalışmaları ve yangın söndürme hattı gibi önemli eksiklerini giderdi.

        Büyükşehir Belediyesi, Akseki'nin merkezinde yol çalışması, Güçlüköy Mahallesinde altyapı çalışmaları ve Susuzşahap Mahallesinde de yangın söndürme hattını hizmete sundu. Akseki'de yoğun yağış nedeniyle mahalle grup yollarında meydana gelen bozulmalara müdahale edildi. Ulaşımın etkilenmemesi için Büyükşehir Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Akseki hizmet birimi ekipleri bozulan yolları onardı. Yollar güvenli bir şekilde ulaşıma tekrar açıldı.

        Güçlüköye yeni şebeke hattı

        Güçlüköy Mahallesinde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları da hızla devam ediyor. Daha önce mahallenin kanalizasyon sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır kullanımda olan içme suyu şebeke hattını da tamamen yenisi ile değiştirdi. 10 bin metrelik içme suyu hattı kısa sürede tamamlanacak.

        Susuzşahap Mahallesine yangın hattı

        Yüzyıllık su sorunu tarihe karışan Susuzşahap Mahallesi'ne olası yangınlara karşı yangın söndürme hattı kuruldu. Mahallenin her bir noktasına monte edilen yangın söndürme vanaları sayesinde yaşanabilecek bir yangın durumunda itfaiye araçları kolayca su temini yaparak yangınlara kısa sürede müdahale edebilecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        07.02.2018 14:08:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa