Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nohut üretimini arttırma çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürlüğü tarafından nohut üretim sözleşmesi yapıldı.

        Lüleburgaz Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ilçede ürün çeşitliliğinin geliştirilmesi faaliyetleri kapsamında 331 Sayılı Lüleburgaz Tarım Kredi Kooperatifi'nde düzenlenen Sözleşmeli Nohut Üretimi imza törenine, İlçe Müdürü Abuzer Sağdıç, Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürü Ergin Çubukçu ve üreticiler katıldı.

        Tarım Kredi Kooperatifi ve nohut üretimi yapan 10 üreticinin katılımıyla imzalanan nohut üretim sözleşmesiyle, 112 kooperatif üyesi ile 5 bin 474 dekar alanda nohut tarımı yapılmasının planlandığı, bin 100 ton nohut alımı garantisinin sağlandığı bildirildi.

        (VB-MEF-Y)

        07.02.2018 13:16:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa