Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yarım asırlık içme suyu sorunu çözüldü

        - Muhtardan Demircioğlu'na teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu'na Yakakent İlçesi Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz, yarım asırlık içme suyu sorununu çözüldüğü için plaket verdi.

        Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz, kırsal kesimde bulunan mahallelerinin 50 yıldan beri içme suyu sıkıntısı çektiğini belirterek, "SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu'na mahallemizi susuzluktan kurtardığı için vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Susuzluğun ne demek olduğunu susuzluk çeken bilir. 50 yıldan beri mahallemiz susuzluk çekiyordu. Allah herkesten razı olsun" dedi.

        SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise kırsal kesimdeki tüm mahallelerin içme suyuna kavuşturulacağını ifade ederek, "SASKİ Genel Müdürlüğü olarak kırsal kesimdeki tüm mahalleleri suya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Personelimiz özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.

        Kırsal kesimdeki mahallelerin alt yapı sorununu çözmek için de çalışmalar yaptıklarını kaydeden Demircioğlu, "Kırsal kesimde yer alan mahallelerin alt yapı sorunu çözmek içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Kırsal kesimde bulunan mahallelerin alt yapı sorununu da çözmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

        SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu'nun makamında gerçekleştirilen plaket törenine SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Namık Kemal Bakoğlu ve SASKİ Yakakent Şube Müdürü Mehmet Verim de katıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        07.02.2018 12:57:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa