Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarayköy'de öğrencilere kayak hediyesi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'nin Sarayköy İlçesinde Üniversiteye Hazırlık Kursu'nda eğitim alan gençler kayak yapmaya gönderildi.

        Sarayköy Belediyesi tarafından, Gençlik Merkezi'nde açılan Üniversiteye Hazırlık Kursu'nda eğitim gören gençler sınav öncesi moral ve motivasyon için kayak yapmaya gönderildi. Sarayköy Belediyesi önünden Denizli Kayak Merkezi'ne uğurlanan gençler doyasıya eğlendi. İlk kez kayak merkezini görme fırsatını bulan gençler telesiyejle dağın zirvesine çıktı, güzel manzaraların yer aldığı bölgeyi kuş bakışı bakma fırsatı buldu.

        Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Şimdi bizim yer aldığımız konumlarda ilerde onlar yer alacak. Onların gelişimi, eğitimi bizim için çok önemli. Elimizden gelenin fazlasını yaparak gençlerimizin sorunlarına cevap, hayatlarına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

        (İHA-Y)

        06.02.2018 16:40:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa