Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatyalı muhtarlardan Zeytin Dalı Harekatına tam destek

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya'da muhtar derneklerinin başkanları ve muhtarlar yaptıkları ortak basın açıklaması ile 'Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdiklerini açıkladılar.

        Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de YPG ve PKK başta olmak üzere terör unsurlarını bitirmek amacıyla gerçekleştirdiği 'Zeytin Dalı Harekatı'na bir destek de Malatyalı muhtarlardan geldi. Malatya'da ki muhtar derneklerinin başkanları ve muhtarlar Malatya Gazeteciler Cemiyetinde yaptıkları ortak basın açıklaması ile operasyonu canı gönülden desteklediklerini duyurdu. Muhtarlar ve dernek başkanları adına ortak basın açıklamasını okuyan Doğanşehirliler Dernek Başkanı Mehmet Hatun, "Bazı zamanlar vardır ki bela gelir kapının önüne oturur. Sen korkup kapıyı açmadan içerde oturursan o belanın bir sonraki adımı kapıyı kırıp gelip evin ortasına oturmak olacaktır. Tabi ki savaşa hayır ama vatanımıza, milletimize, ulusal egemenliğimize dair bir tehlike başgösterdiğinde bütün dünya görmeli ve bilmelidir ki bu memleketin bütün çocukları Türk Silahlı Kuvvetlerinin askeridir ve gitmeleri gereken her yere giderler. Allah ordumuzun ve kahraman askerlerimizin yardımcısı olsun. Kalbimiz onlarla. Bu millet var oldukça bu devlet yıkılmaz. Bütün dünya şunu bilmelidir. Türkiye Cumhuriyetinin bütün vatandaşları gibi biz muhtarlar da aziz vatanımızın bir karış toprağını kimseye vermeyeceğiz, gerekirse burada şehit olmayı göze alırız. Biz bugün cephede değilsek sadece bize ihtiyaç duyulmadığındandır. Bize ihtiyaç duyulduğu anda cephede olmak da dahil her şeyi yapacağımızın bilinmesi gerekmektedir" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        06.02.2018 15:55:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa