Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Dülgeroğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, iki çocuğu şehit olan aileyi ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

        Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, Tabur Komutanı Binbaşı Bürke Uğur Başaraner ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık, 1994'te Lice'de şehit olan Burhan Özgen ile 1996'da Kars'ta şehit olan Şeyhmus Özgen'in ailesini ziyaret etti. Baba Behçet Özgen ile sohbet eten Dülgeroğlu, "Bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehitlerimize ve gazilerimize her daima minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Devlet olarak şehit ve gazilerimizin hatıralarına, ailelerine sahip çıkmak bizim için öncelikli vazifedir" dedi.

        Baba Özgen ise, "İki oğlum 2 yıl içerisinde artarda şehit oldular. Vatanı için şehit olmanın ne kadar kutsal olduğunu bilenlerdeniz. Bizim yüreğimiz yanmış olsa da bu kutsal mertebeye erişmiş oğullarımla onur ve gurur duyuyorum. Bizler her zaman devletimiz için, milletimiz için ne gerekirse yapmaya hazırız. Ziyaretiniz fazlasıyla bizleri mutlu etti. Gönül kapımızda evimizin kapısı da sonuna kadar her için sizlere açıktır" dedi.

        (MT-MP-Y)

        06.02.2018 14:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa