Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da eğitim toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1. eğitim-öğretim yılını Ünye'de düzenlenen bir toplantı ile değerlendirdi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerinde görev yapan milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle Ünye'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

        "Bu toplantı bir bakıma birinci dönemin değerlendirmesi" diyen Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, "İlk dönemi geride bıraktık ve ikinci dönemde yapılması gerekenleri değerlendireceğimiz toplantı olacaktır" dedi.

        Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ise, "Sorunları, görüşleri ve değerlendirmeleri yapacağımız bir aile içi toplantımızda hem tanışacağız hem de kaynaşacağız. Yaklaşık bir ay önce Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladım. Geçen süreçte çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Bu toplantıda da bir araya gelerek neler yapabileceğimizin altını çizmek için hem sohbet edelim hem de 2017-2018 eğitim öğretim yılını değerlendirelim istedik" diye konuştu.

        Müdür Kutlu Tekin Baş'ın bilgilendirme konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda öneriler, görüşler ve hedefler ele alındı.

        (HA-SLH-Y)

        06.02.2018 14:49:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa