Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göynük'te okuma yazma seferberliği başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu'nun Göynük İlçesi'nde Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe merkezi ve köylerde okuma yazma bilmeyenler için 'Okuma Yazma Kursları' açılacak.

        Bolu'nun, 'Sakin Şehir' olarak tescillenen ilçesi Göynük'te okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması için Göynük Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü okuma ve yazma seferberliği başlattı. Daha önce 'Sakin Şehir Okuyor' projesi kapsamında pek çok kişiye okuma ve yazma öğretilen Göynük'te şimdi de köylerde yaşayan vatandaşlar için "Okuma Yazma Kursları" açılacak.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Göynük Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçede eğitim ve öğrenim alanında güzel bir ivme yakaladıklarını söyleyerek, "İlk olarak Göynük Belediyesi Çocuk Meclisi'mizle birlikte "Sakin Şehir Göynük Okuyor'' projemizi başlattık. Şimdi ise kaymakamlığımız öncülüğünde Halk Eğitimi Müdürlüğümüz işbirliğince "Okuma Yazma Kursları'' açacağız. Böylelikle hedefimiz ilçemizdeki okuma yazma bilmeyen herkesin okuma yazma öğrenmesi ve bu sayede ilçemizdeki okuma yazma oranının yükseltilmesi olacaktır. Bu vesileyle gerek köylerimizde, gerek ise ilçe merkezimizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızın 16 Şubat 2018 Cuma günü'ne kadar Göynük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize giderek bu kursa yazılmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

        (FC-İÇ)

        06.02.2018 13:56:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa