Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum Uzan'dan hizmet seferberliği

        - Bulanık kayyumu, 20 yıllık hizmeti bir yılda gerçekleştirdi

        - Kayyum Uzan, hem gönülleri fethetti hem hizmet getirdi

        - Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan:

        - "Batıdaki bir kardeşimiz neye layıksa, sizlerde ona layıksınız"

        - "Şer odaklarına fırsat vermeyin; birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bölmelerine izin vermeyin"

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu - Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, 20 yıllık hizmeti bir yılda gerçekleştirirken, aynı zaman da gönülleri de fethetti.

        20 yıldan bu yana başka yönetimlerin elinde olan Bulanık Belediyesi, kayyumun göreve gelmesiyle birlikte hem vatandaşın gönlünü kazandı, hem de ilçeyi hizmetle tanıştırdı. Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan'ın göreve gelmesiyle 20 yıllık hizmetin bir sene içerisinde vatandaşın ayağına getirildiğini ifade eden Bulanıklı vatandaşlar, her ile ve ilçeye böyle çalışan insanların getirilmesi gerektiğini kaydettiler.

        İlçedeki esnafları ziyaret ederek talepleri dinleyen Uzan, girdiği her iş yerinde memnuniyetle karşılanıp, dualarla uğurlandı. Bir kahvehanede vatandaşlara konuşan Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, şer odaklarına ve bölücülere fırsat verilmemesi durumunda ilçenin daha iyi konuma geleceğini söyledi.

        "Kepenk kapatmalar, haraç kesmeler insanların canını çok yakmış"

        2014-2015 yıllarında zorla kepenk kapattırmanın vatandaşların çok canını yaktığını ifade eden Uzan, "Şer odaklarına fırsat vermeyin; birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bölmelerine izin vermeyin. Bölgemizde hala Türk, Kürt, Terekeme çıkarıyorlar. Bilinçli olarak birileri bu çatışmayı çıkartmaya çalışıyor, kardeşliğimizi bozmaya çalışıyor, bu oyuna gelmeyin. Herkes diyor ki; 'biz 20 yıl önceki Bulanık'ı istiyoruz.' 20 yıl önceki Bulanık nasıldı? Huzur, esenlik ortamının olduğu bir yerdi. 2014-2015 yıllarında kepenk kapatmalar, haraç kesmeler insanların canını çok yakmış. Batıdaki bir kardeşimiz neye layıksa, sizlerde ona layıksınız. Geçmişte 7 kilometre sıcak asfalt yaptık, sizler için yaptık, 50 bin metre kilitli parke yaptık, 5 tane park yaptık, kıl çadır yaptık, sosyal tesis yaptık hepsi sizler için" dedi.

        "Çizginizi bozmayın, duruşunuzu bozmayın"

        İlçeye daha iyi yatırımların yapılacağını kaydeden Uzan, "Siz yanımızda durduktan sonra, arkamızda durduktan sonra biz de şehrimizin en kadim problemi olan altyapı problemi başta olmak üzere her şeye koşturacağız, imar problemlerine koşturacağız, açılmayan yollar varsa açtıracağız, sokak sağlıklaştırması çalışmamızı tamamlayacağız, şehrimizi daha yaşanabilir iyi bir kent haline getirmek için gayret edeceğiz. Yeter ki siz çizginizi bozmayın, duruşunuzu değiştirmeyin. Allah'ın izniyle biz size efendilik olarak değil hizmetkar olarak hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        "20 yılda yapılmayan hizmetler bir yıla sığdırıldı"

        Yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Mahmut Ergin ise, "Sadece Bulanık'ta değil genelde de başkanımız hizmetlerini yapıyor. 20 yıldır başka yönetimlerin elinde olan belediyeler, 20-25 yıla aşkındır yapamadıkları hizmetleri kaymakamımız belediyenin başına geçtikten sonra bir yıla sığdırdı. Eğer ki bu bir yıl 20 yıla mutabık olsaydı, ilçemiz ne hale gelirdi. Yani bir yılımız 20 yıla mutabık olsaydı, ilçemiz bir vilayeti geçmişti. Ekonomi olarak da, altyapı olarak da, ulaşımda, her konuda çok iyiyiz, söylenecek laf yoktur" dedi.

        (MSA-Y)

        06.02.2018 12:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa