Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi yaya geçitlerini düzenliyor

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Bor Yolu olarak bilinen Atatürk Bulvarı ve Alpaslan Türkeş Bulvarındaki yaya geçişlerinin oluşturulması ve düzenlenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Alpaslan Türkeş Bulvarı ve Bisiklet Yolu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

        Alpaslan Türkeş Bulvarında yapılan yaya geçiş düzenleme çalışmaları kapsamında trafik akışının sağlıklı bir şekilde sağlanması için gerekli çalışmaların hassasiyetle yürütülmesini isteyen Belediye Başkanı Rifat Özkan, şehrin trafik sorununa çözüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

        Belediye Başkanı Rifat Özkan hem çalışmaları yakından takip ediyor, hem de vatandaşla bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinliyor. Başkan Özkan bu kapsamda Alpaslan Türkeş Bulvarı ve Bisiklet Yolu'nda devam eden çalışmaları inceledi.

        Çalışan personele kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Rifat Özkan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        (YE-SK)

        06.02.2018 08:51:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa