Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak'tan öğrencilere ikinci dönemin ilk gününde hediye

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ikinci dönemin ilk günü okulları ziyaret ederek, öğrencilere hediye verdi.

        İlk olarak Muratlı ilçesi Atatürk İlkokulu 3-C Sınıfı öğrencisi, Okul İlçe Temsilcisi Mert Tuna'yı ve arkadaşlarını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencisi Ada Caner'i ve son olarak özel bir kolejin 4-A sınıfı öğrencisi Berkay Oraman ve arkadaşlarını sınıflarında ziyaret etti.

        Başkan Kadir Albayrak ziyaretlerde, "Atatürk İlke ve İnkılaplarından hiçbir zaman ayrılmayın. Ben en büyük başarılarımı Mustafa Kemal Atatürk sevgisine ve inkılaplarına olan bağlılığıma borçluyum" diyerek, tüm öğrenci ve öğretmenlere 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde başarılar diledi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da bulunduğu ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak öğrencilere hediyelerini takdim etti.

        (İSM-MEF-Y)

        05.02.2018 17:33:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa