Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan "okul önü" mesaisi

        (Fotoğraflı)

        Berna Kuş

        MUĞLA (İHA) - 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci yarıyılının başladığı ilk gün, Yatağan Jandarma Komutanlığı trafik ve asayiş timleri, sorumluluk alanı içerisindeki okul servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimlere başladı.

        İçişleri Bakanlığı ve Muğla Valiliğinin talimatları doğrultusunda Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkez, Bozüyük, Turgut ve Eskihisar Karakol Komutanlıklarının sorumluluk sahasındaki okul servis araçları denetlendi. Öte yandan, Turgut, Bozüyük, Bencik ve Çayboyu güzergahındaki servis araçları, trafik timleri tarafından durdurularak kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda, 51 okul servis aracı denetlenirken, gerekli yükümlülüklerini yerine getirmeyen 4 servis aracına bin 118 lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca 3 araç da trafikten men edildi. Ekipler ayrıca servis şoförlerine ve öğrencilere okul servislerinde nasıl hareket etmeleri konusunda bilgilendirme amaçlı seminer faaliyeti de icra etti. Denetlemelerin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam edeceği öğrenildi.

        (BK-OD)

        05.02.2018 15:39:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa