Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez yöresinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesin'den sivrisineğe karşı kışlak mücadelesi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığının başlattığı sivrisinek kışlak mücadelesi takdir topladı. Bölge Sorumlusu Murat Köselecioğlu, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki kışlak mücadelesinin Şubat ayı sonuna kadar devam edeceğini açıkladı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı ilaçlama ekibi, sivrisineksiz bir yaz için kışlak mücadelesine devam ediyor. İlaçlama çalışmalarına 20 araç ve 45 personel ile devam ettiklerini anlatan Bölge Sorumlusu Murat Köselecioğlu, "Yörede Kasım ayında başlattığımız kışlak mücadelesine devam ediyoruz. Mart ayında ise larva mücadelesi başlayacak. Sivrisineksiz bir yaz için çalışıyoruz. Bu arada camilerde ve okullarda da haşere ilaçlaması yaptık" dedi.

        (FT-EME)

        05.02.2018 11:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa