Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınovalı güreşçilerden önemli başarı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Bilecik'te gerçekleştirilen Yıldızlar Serbest Güreş Grup Şampiyonası'nda Altınova Belediyesporlu güreşçiler, Türkiye Şampiyonası'na ve Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

        Serbest Güreş Grup Şampiyonası'nda, Altınova Belediyesporlu güreşçilerden 48 kiloda Tolga Özçelik ve 71 kiloda İbrahim Beşkanat, ilk 8'e girerek Amasya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na ve Milli Takım seçmelerine gitmeye hak kazandı.

        Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, şampiyonada önemli maçlara imza attıklarını ifade ederek, "2 sporcumuzun Türkiye Şampiyonası'na gitmesi ve Milli Takım seçmelerine katılacak olmaları bizler için çok önemli. Başarılarımız artarak devam edecek. Bizlere her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral'a, belediye meclis üyelerimize, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyelerine genç sporcu kardeşlerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

        (MM-SK-S)

        05.02.2018 11:01:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa