Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BASKİ'den Gömeç'te inceleme

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - BASKİ Genel Müdürü Talat Özen, Gömeç'te yapılması planlanan projeleri yerinde incelemek ve sahilde yaşanan problemleri yerinde görmek için Gömeç'e çıkarma yaptı.

        BASKİ Genel Müdürü Talat Özen geçtiğimiz günlerde Gömeç'e giderek bir dizi incelemelerde bulundu. Beraberinde Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi İnşaat Mühendisi Kıyı Yapıları Uzmanı Prof. Dr. Yalçın Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Özen, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette bir dizi incelemelerde bulunan BASKİ Genel Müdürü Talat Özen Gömeç'teki yatırımlar ile ilgili de bilgiler aldı.

        Bu yıl Gömeç' te yapılması tasarlanan Rekreatif çalışma alanını ve sahil bölgesinde incelemelerde bulunan heyet, sahilde meydana gelen sığlık, kirlenme problemlerinin çözümünü yerinde inceleyerek öncelikleri belirlediler. Ziyarette konuşan BASKİ Genel Müdürü Talat Özen, bundan sonra sık sık ziyaretlerde bulunarak projeleri yerinde inceleyeceğini belirtirken, başlatılan projelerin ivedilik ile bitirilmesi konusunda her türlü tedbiri alacaklarını ve vatandaşı mağdur etmeden projelerin hayata geçirilmesi hususunda dikkatli olacaklarını söyledi.

        (EME)

        05.02.2018 10:32:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa