Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya İdmanyurdu'ndan 6 transfer birden

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Geçtiğimiz günlerde yönetimi el değiştiren Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatya İdmanyurdu transferde 6 futbolcuya birden imza attırarak gövde gösterisi yaptı.

        Malatyalı iş adamı Teoman Mutlu'nun desteklediği sarı lacivertli kulüp, bu sezon lige 3. Lig hedefiyle başlayacak. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan Malatya İdmanyurdu, kulüp binasında düzenlenen törenle 6 futbolcuya birden imza attırdı. Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz'ün hazır bulunduğu imza töreninde, en son İnönü Üniversitesispor'da forma giyen Oğuzhan Akar ve Engin Bilici ile Hekimhan Belediye'den Osman Tunç, Sanayispor'dan Ergül Kurt, 1932 Malatyagücü takımından Uğur Gölgeli ve en son Pütürge Belediyespor'da forma giyen Turgay Gürcü'ye imza attırıldı.

        "Uzun vadede hedefimiz 3.lig"

        Bu sezon lige 3. Lig hedefiyle başlayacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz, "Malatya'mızın köklü ve efsane kulüplerinden Malatya İdmanyurdu farklı bir projeyle Malatya'mıza bir profesyonel takım kazandırmak için yola çıkmış bulunuyor. Bu anlamda önümüzdeki günlerde güzel gelişmelerin yaşanacağını umut ediyorum. Amerika'da yaşayan Malatyalı iş adamı Sayın Teoman Mutlu'nun da bu anlamadaki destekleri bizleri mutlu etmektedir. Teoman Beye teşekkürlerimiz iletiyoruz. Tabi uzun vadede hedefimiz 3.lig. Bunun içinde gerekli şeyler yapılacaktır. Malatya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

        (MT-SD-Y)

        04.02.2018 14:31:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa