Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Liginde 10. hafta programı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya 1. Amatör Küme Büyükle Liginde haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. Şampiyonluk ve küme düşme potasındaki çekişmenin üst seviyede yaşandığı ligde 10. Haftada da birbirinden zevkli karşılaşmaların oynanması bekleniyor.

        Pazar günü oynanacak maçlarda A grubu lideri Pütürge Belediyespor Kale Gençlerbirliği ile karşı karşı gelirken, B grubu lideri Arguvan Belediyespor ise haftayı bay olarak geçirecek. Son 4 haftaya girilen amatör kümede 10. haftanın programı şöyle:

        1966 Malatya Gençlik - Malatyaspor, Demirspor- Battalgazi Belediyespor, Adafı Kartalspor-Orduzuspor, Akçadağspor - Ataköyspor, Hekimhan Girmana-Sanayispor, Pütürge Belediyespor-Kale Gençlerbirliği, Darendespor-Doğanşehir Belediyespor

        (MT-SD-Y)

        02.02.2018 17:11:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa