Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazlıyan'da "Afrin'e destek-kızıl elma" yürüyüşü düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boğazlıyan İlçe Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla "Afrine Destek-Kızıl Elma" yürüyüşü düzenlendi.

        Boğazlıyan Ülkü Ocakları organizesinde düzenlenen program ilçe merkez camisinde, Afrin'e düzenlenen harekatta görev alan Mehmetçiklerin zafere ulaşması için dua edilip şehit ve gaziler için mevlit okutulmasıyla başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan vatandaşlar çeşitli sloganlar atarak tekbir getirdi. Boğazlıyan Askerlik Şubesi önünde sona eren yürüyüşte saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer bir konuşma yaptı.

        Türkiye'nin ağırlaşan bir beka mücadelesi verdiğini dile getiren MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer, terörizmin soğuk nefesini ensemizde soluduğunu söyledi. Program Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından sona erdi.

        Yürüyüşe AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve yönetimi, İlçe Müftüsü Mehmet Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (GD-BMG-UY-Y)

        02.02.2018 16:17:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa