Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sahte rakı imal edilen köy evine jandarmadan operasyon

        (Fotoğraflı)

        Dursun Ekrem Er

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Artova ilçesine bağlı Ulusulu köyünde sahte rakı imal edilen eve düzenledikleri operasyonda imalat malzemeleri ile birlikte içime hazır halde 60 litre rakı ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Artova ilçesinde bağlı Ulusulu köyünde sahte içki imali ve satışı yapıldığını tespit etti. Yetkili makamlardan alınan izin sonrasında tespit edilen adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan arama çalışmaları sonucunda 1 şüpheli şahıs ile birlikte toplam 60 litre rakı ve rakı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken rakı imalatı yapan şahsa 6 bin 120 lira ceza kesildi.

        (DEE-UY-Y

        02.02.2018 14:32:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa