Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiftçi'nin Suruç temasları

        -Çiftçi, AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti teşkilatı ile bir araya geldi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç temasları kapsamında AK Parti Suruç İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyareti sırasında yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çiftçi, yapılan kongre ile göreve seçilen İlçe Başkanı Naif Bülbül ile kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin Suruç ilçesinde yaptığı hizmetleri anlattı.

        "AK Parti hepimizin evi"

        AK Parti çatısı altında herkesin farklı görevlerle il ve ilçelere hizmet ettiğini belirten Nihat Çiftçi, "AK Parti hepimizin evi. Görevimiz ne olursa olsun burası bizim evimizdir. Herkes farklı bir şekilde hizmet veriyor. Bu hizmetin çatısı AK Parti'dir. İlçe kongresinden sonra yeni görev almış olan arkadaşlarımıza yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Partimiz için, ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir şekilde AK Parti'nin bayrağını bu ilçede güzel bir şekilde dalgalanmasını sağlayalım" dedi.

        Çiftçi'den büyük kongreye davet

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması planlanan 25 Şubattaki AK Parti İl Kongresinin bir şölen havasında gerçekleşeceğini ve bu şölene herkesin davetli olduğunu belirten Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'ya büyük bir önem verdiğini söyledi. Herkesi düzenlenecek olan kongreye davet eden Çiftçi, "25 Şubat'ta il kongremiz yapılacaktır. İl kongremiz önemli ve bu kongreye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'yı çok seviyor. Şanlıurfa'ya çok hasretle bakıyor; onun için 25 Şubatta düzenlenecek olan il kongresine herkesi davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Çiftçi, STK'larla buluştu

        Çiftçi, daha sonra Ziraat Odası İlçe Başkanlığında, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ile birlikte esnaf temsilcileriyle buluşan Çiftçi, esnaf temsilcilerinin talep ve çözüm önerilerini dinledi. Her zaman esnafın yanında yer aldıklarını ifade eden Çiftçi, toplantının ardından ilçede yayın yapan bir radyoda düzenlenen programa katıldı.

        (AK-SD-Y)

        02.02.2018 13:52:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa