Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele'de "Çöp Taksi" Hizmete Girdi

        (Fotoğraflı)

        Bekir Öztürk

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele Belediyesi tarafından uygulamaya konulan 'Alo Çöp Taksi' hizmete girdi.

        Temizliğe büyük önem veren Görele Belediyesi, girmesi zor olan cadde ve ara sokaklarda biriken çöpleri, "Alo Çöp Taksi" ile toplayarak görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

        Vatandaşlar çevrede biriken çöplerin hızlı bir şekilde kaldırılmasını istediği zaman, "Alo Çöp Taksi" hizmetinden yaralanmak isteyen vatandaşlar 444 28 20 numaralı telefondan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne ulaşarak "Alo Çöp Taksi" ekipleri tarafından kaldırılmasını sağlayacak. Verilen adrese en kısa zamanda ulaşarak çöpleri alacak ekipler gerek duydukları taktirde yıkama ekipleri de takviye olarak olay yerine intikal ederek, vatandaşın bildirdiği alan tam anlamıyla temizlenecek.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Alo Çöp Taksi" aracının tanıtım programında yaptığı konuşmada, "Alo Çöp Taksi" uygulamasıyla, girmesi zor olan cadde ve ara sokaklarda dolaşılarak, daha kolay ve süratli bir şekilde biriken çöpler toplanacak. "Alo Çöp Taksi" hizmetinden ihtiyaç halinde yaralanmak isteyen vatandaşlar 444 28 20 numaralı telefondan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ulaşabilecek" dedi.

        Çöp saatlerinin önceden bildirilmesine rağmen bazı vatandaşların bu saatlere rivayet etmediğini belirten Erener, "Haliyle bu durum sanki çöp toplanmamış havası yaratabiliyor. Bu uygulama ile girilmesi zor dar sokaklara artık daha rahat ulaşılabilecek. Araçların küçük ve süratli olmasından dolayı olumsuzluğun yaşandığı bölgeye daha ivedi ulaşıp o sorunu çözebileceğiz. Çöp Taksi İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

        (BÖ-ÖS-Y)

        02.02.2018 11:37:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa