Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kafaoğlu Kepsut'ta esnafa Türk bayrağı dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Erdal Küçük

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, sabah mesaisine Kepsut'tan başladı. Başkan Kafaoğlu, pazar yerini gezerek Türk Bayrağı hediye etti.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kepsut'ta temaslarda bulundu. Başkan Kafaoğlu, pazar yerini gezerek esnaflara hayırlı işler diledi. Pazar yerinde şükür duasına katılan Başkan Kafaoğlu, vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Ziyaret esnasında Afrin'de Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden Mehmetçiklere destek için esnafa Türk bayrağı dağıttı.

        Kafaoğlu Kepsut Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında Başkan İsmail Cankul'dan bilgi aldı. Kepsut Kaymakamlığı'nda Kaymakam Murat Atıcı'yı ziyaret eden Kafaoğlu ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kafaoğlu, "İlçedeki sorunları ve sıkıntıları biliyoruz. El birliği ile sorunları çözeceğiz. 2018 yılını asfalt yılı ilan ettik, asfaltsız yolunuz, susuz mahalleniz kalmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak kısa süre içerisinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Göreve gelir gelmez vatandaşa dokunduk, vatandaşın taleplerini yerine getirdik. Su da yaptığımız indirimler örnek oldu. Vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalar yürüteceğiz. Siz muhtarları önemsiyoruz, sizlerin taleplerini de bir bir yerine getireceğiz. Allah Afrin'de sınır güvenliği için mücadele veren Mehmetçiklerimizi muzaffer kılsın. Dualarımız onlar için" dedi.

        Kafaoğlu son olarak düğün salonu, atık su arıtma tesisi ve kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Kafaoğlu'na Kepsut ziyaretine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Subaşı, Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul eşlik etti.

        (HT

        02.02.2018 11:02:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa