Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulundan eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi 10 yükümlü, eski hükümlü ve mağdurun eğitim ve öğretime devam eden çocuklarına eğitim bursu desteği verildi.

        Koruma Kurulunun 18 Ekim 2017 tarihindeki toplantısında alınan karar kapsamında ihtiyaç sahibi yükümlü, eski hükümlü ve mağdurlardan yüksek öğretim düzeyinde eğitim ve öğretime devam eden çocukları için aylık 500 TL, ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim ve öğretime devam eden çocukları için aylık 300 TL eğitim bursu ödemesi yapılmaya devam ediyor.

        Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üye ve davetlilerinden Kırklareli Saray Bisküvi A.Ş. , Kırklareli Aldoğru Süt Ürünleri Ltd. ve Şti., Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Kırklareli Ticaret Borsası, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Kırklareli Baro Başkanlığı, Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığı, Pehlivanköy Belediye Başkanlığı, Kofçaz Belediye Başkanlığı, Halk Bank Kırklareli Şubesi, Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi, Akbank Kırklareli Şubesi tarafından yapılan eğitim bursu ödemeleri 2017 yılı Kasım ayı ile 2018 yılı Haziran ayı arasında toplam 8 ay süre ile yapılacağı belirtildi.

        Ayrıca, 18 Ekim 2017 tarihli koruma kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda eğitim bursu ödemesi yapılan ihtiyaç sahibi 10 yükümlü, eski hükümlü ve mağdura Kırklareli Kızılay Şube Başkanlığı tarafından 1' er adet gıda yardım kolisi, 1' er adet konserve kuşbaşı et ve 1' er adet konserve kıyma olmak üzere gıda yardımı yapıldığı açıklandı.

        (KU-MEF-Y)

        01.02.2018 15:04:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa