Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Olaylı maçın ardından güvenlik toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Muhammet Ali Çiftçi

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Solhan ilçesinde oynanan ve taraftarların sahaya inmesiyle tatil edilen maçın ardından, ilçede güvenlik toplantısı yapıldı.

        28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00'da Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler Kategorisi B Grubu 19. haftasında oynanan Solhanspor -Tokat Belediye Plevne maçının ikinci setinde ev sahibi Solhanspor taraftarları sahaya indi. Bunun üzerine Tokat Belediye Plevne oyuncuları da soyunma odasına giderken, hakemler ise mücadeleyi tatil etti.

        Olaylı maçın ardından, Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş'un başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bundan sonraki müsabakalarda çıkabilecek olası olaylarda, kulüp yöneticilerinin güvenlik güçlerince ortak hareket etmesi için, Solhanspor yöneticilerinin müsabakalarda tanıtıcı kart kullanması kararı alındı.

        Salonun fiziki durumunun da görüşüldüğü toplantıda, tribün dışında kalan sahanın arka kısımlarında bulunan ve oyuncuların servis kullandığı bölgelerin geniş olmasından dolayı taraftarın da kaldığı bölümün taraftara kapatılacağı ve o bölgede sadece basın mensupları ile görevlilerin olabileceği kararı alındı.

        Öte yandan maçta yaşanan olayla ilgili ise, Solhan Cumhuriyet Savcılığı tarafından, video kayıtlarında tespit edilen şahıslara yönelik soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

        (MAÇ-CK-Y)

        01.02.2018 14:46:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa