Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğanşehir'e 2 bin metrekarelik kültür merkezi yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi merkez ile birlikte ilçelerin fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına da cevap verebilecek çalışmalar yürütüyor.

        Bu çalışmalar kapsamında Doğanşehir ilçesine 2 bin metrekare inşaat alanına sahip, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak olan bir Kültür Merkezi inşa edilecek. Proje çalışmaları tamamlanan Doğanşehir Kültür Merkezi'nin ihale çalışmaları yapılıyor. Kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak olan Kültür Merkezi bünyesinde; zemin katta 75 metrekare giriş fuayesi, 4 adet her biri 42 metrekare genişliğinde 4 adet atölye, 46 metrekare yönetim birimi, 126 metrekare kütüphane yer alıyor. Ayrıca, Bodrum katta ise 188 metrekare genişliğinde çok amaçlı salon ve büyük bir etkinlik fuayesi bulunuyor. Yine Kültür Merkezi bünyesinde Konferans Salonu olarak düzenlenen bölümde ise 291 metrekare giriş fuayesi, 2 adet 6 metrekare genişliğinde hazırlık odaları, 75 metrekare sahne ve 610 metrekare genişliğinde 410 kişilik konferans salonu yer alıyor.

        (BT-SD-Y)

        01.02.2018 13:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa