Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnhisar ilçesinin tanıtımı için bastırılan kişisel pullar teslim edildi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in İnhisar ilçesi için Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından hazırlanan kişisel pullar teslim edildi.

        PTT Bilecik Başmüdürlüğü tarafından İnhisar ilçesinin tanıtımı için hazırlanana kişisel pullar İl Müdürü Serhat Bozkurt tarafından İnhisar Kaymakamı Bekir Deveci'ye teslim edildi. PTT'nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirdiğini anlatan PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, "Filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması kapsamında İnhisar Kaymakamlığı tarafından ilçe tanıtımına yönelik hazırlatılan kişisel pulları teslim ettik. Kişisel İlçenin tanıtımını yapabilmek için tasarlanan ve ilçemizin farklı kültürel ve tarihi değerinin yer aldığı bu pullar ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Kaymakamımız Bedir Deveci' ye bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

        Öte yandan PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt'a İdari ve Mali Birimler Müdür Vekili Sedat Çakmak ile İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik eşlik etti.

        (CKT-Y)

        01.02.2018 13:12:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa