Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiftçi Bozova'da temaslarda bulundu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova temasları kapsamında İlçe Müftülüğü, Şoförler Odası ve Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Çiftçi ziyaretlerinde Şanlıurfa'ya ait ürünlerin markalaşması için el birliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'da bir dizi temaslarda bulundu. İlçe gezisine parti teşkilatı ve esnaf ziyareti ile başlayan Başkan Çiftçi ardından ilçe müftülüğüne geçerek din adamları ile görüştü. Görüşmesinde özellikle ibadethanelerin mimari eser şeklinde inşa edilerek geleceğe taşınması için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçik için de hep birlikte dua etti.

        Başkan Çiftçi üretici ile buluştu

        Başkan Çiftçi, ziyaretlerine Bozova Şoförler Odası ve Bozova Ziraat Odası ile devam etti. Her iki ziyaretinde de tarımsal üretimin ağırlıkta olduğu Şanlıurfa'da ürünlerin markalaşması yolunda sanayinin önemine değinen Başkan Çiftçi, bunun için ortak paydada buluşulması gerektiğinin altını çizdi. Esnaf ve üreticilerin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Çiftçi, gün içerisindeki ziyaretlerinde vatandaşları 25 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmasının planlandığı AK Parti Şanlıurfa İl Kongresine de davet etti.

        (Şİ-SD-Y)

        01.02.2018 13:12:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa