Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiftçi Bozova halkını AK Parti kongresine davet etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'da parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada Başkan Çiftçi, tüm Bozovalıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması planlanan 25 Şubat tarihinde yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresine davet etti.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova temasları kapsamında ocak ayı içerisinde yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Partili ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği buluşmada Başkan Çiftçi, yeni ilçe başkanı Süleyman Deveci ve yönetim kurulunu tebrik ederek tüm Bozovalıları 25 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmasının planlandığı AK Parti Şanlıurfa İl Kongresine davet etti. AK kadrolar olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Çiftçi, "Biz hepimiz partiliyiz ve çok önemli bir kongreye daha gidiyoruz. İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, teşkilat anlamında çok güzel çalışmalar gösteren bir ağabeyimiz ve arkadaşımız. Olaya bizler sadece Zeynel başkanımızın kongresi gibi bakmayacağız, bu Şanlıurfa'nın,Bozova'nın, Siverek'in, Hilvan'ın, Viranşehir'in, Harran'ın Suruç'un, Halfeti'nin, Birecik'in, Ceylanpınar'ın, Akçakale'nin, Eyyübiye'nin, Haliliye'nin ve Karaköprü'nün kongresidir. Biz, büyük bir aileyiz ve el birliği ile kongremizi sahipleneceğiz. Partililerimizin aileleri ve akrabaları ile birlikte katılım göstermelerini bekliyoruz. Şimdiden katılım gösterecek herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını iletti

        Çiftçi konuşmasında geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la baş başa yaptığı görüşmeyi de partililere aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını Bozovalılara ileten Başkan Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'yı çok seviyor ve kendisi ile baş başa görüşmemizde tüm Şanlıurfa'ya selamlarını gönderdi. Kendisinin de katılımı göstereceği kongremizin Şanlıurfa'ya yakışır şekilde olacağından da eminim. Bu anlamda teşkilatımız tüm hazırlıklarını tekrardan gözden geçiriyor. İnşallah el birliği ile çok güzel bir kongreyi daha gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        Buluşmaya katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak da aynı dileklerle tüm Bozovalıları büyük kongreye davet ederken, göreve seçilen AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci de AK kadrolar olarak en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi.

        Esnafı ziyaret etti

        Çiftçi partideki buluşmasının ardından Bozova'nın en işlek caddesinde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Çiftçi, ziyareti kapsamında esnafı da AK Parti Şanlıurfa İl Kongresine davet etti.

        Akşam saatlerine kadar süren ziyaretin ardından Başkan Çiftçi gece geç saatlerde kent merkezine döndü.

        (Şİ-SD-Y)

        31.01.2018 16:49:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa